Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

4/2/12

2012 - Παραβιάσεις Ιδιωτικής Ζωής: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ


Σύμφωνα με τα PandaLabs, τα antimalware εργαστήρια της Panda Security - The Cloud Security Company, οι παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής και η κλοπή δεδομένων θα είναι τα κορυφαία θέματα ασφάλειας για επιχειρήσεις και οργανισμούς το 2012.


Οι κυβερνοκατασκοπείες μέσα από τα δίκτυα της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και οι επιθέσεις θα είναι οι τάσεις παρακολούθησης μαζί με άλλες, πιο παραδοσιακές απειλές.

Η κυβερνοκατασκοπεία είναι μία μέθοδος που επιλέγεται συνήθως για εταιρίες και κρατικούς φορείς και θα κυριαρχήσει και το 2012. Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τον Καναδά, την Ιαπωνία, αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουν σημειωθεί αναρίθμητες επιθέσεις μέσα στο 2011, με στόχο την κλοπή απόρρητων πληροφοριών. Σύμφωνα με τον Luis Corrons, Τεχνικό Διευθυντή των PandaLabs: «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλες οι πληροφορίες είναι σε ψηφιακή μορφή, έτσι οι σύγχρονοι κατάσκοποι δεν χρειάζεται πλέον να διεισδύσουν σε ένα κτίριο για να υποκλέψουν πληροφορίες. Εφ 'όσον διαθέτουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο, με την παραβίαση ακόμη και των πιο καλά φυλαγμένων μυστικών πληροφοριών, χωρίς καν να μετακινηθούν από το …σαλόνι τους».


Πηγή: http://e-pcmag.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © 2010 Expertin Μεγάρων | Free Blogger Templates by Splashy Templates | Layout by Atomic Website Templates